کسب مقام اول استانی توسط واحد تهران مرکزی

۲۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۳:۴۹ کد : ۴۴۲ اخبار دانشگاه

کانون قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در سطح استان تهران به مقام اول دست یافت

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی : کانون قرآن وعترت واحد تهران مرکزی در بخش ارزیابی عملکرد کانون های قرآن وعترت در بین 22 واحد استانی که به میزبانی واحد فیروزکوه در مرداد ماه 94 با حضور نمایندگان سازمان مرکزی،رئیس واحد فیروزکوه، مسئولین وکارشناسان کانون قرآن وعترت واحدها برگزار شد با 1080 امتیاز از مجموع 1100 امتیاز موفق به کسب رتبه اول در سطح واحدهای استان تهران شد.

عزتی مسئول مسابقات قرآن و عترت معاونت فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان ساخت : حرکت در معاونت فرهنگی شروع شده و الحمدالله فعالیت های بسیار ارزنده ای در زمینه قرآن و اهل بیت (ع) در این چند سال اخیر به وقوع پیوسته است و این آینده درخشانی رابرای دانشگاه رقم می زند . ایشان تحول اخیر در عرصه فرهنگ را نتیجه رویکرد جدید دانشگاه به این مقوله ارزیابی نمود.

بر اساس این گزارش : این ارزیابی هرساله توسط مدیریت کانون قرآن وعترت سازمان مرکزی جهت رتبه بندی کانونهای قرآن وعترت واحدها با 18 شاخص اصلی صورت میگیرد.