معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی : در مسیر تحقق اهداف واحدتهران مرکزی باید به صورت یک تیم عمل کنیم

۲۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۳ کد : ۴۵۰ اخبار دانشگاه

دکتر علیرضا فیض بخش معاون جدید پژوهش وفناوری  واحد تهران مرکزی در جمع مدیران و کارکنان آن حوزه بیان داشت: در مسیر تحقق اهداف واحدتهران مرکزی باید به صورت یک تیم عمل کنیم.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ، اولین جلسه حوزه معاونت پژوهشی با حضور دکتر علیرضا فیض بخش معاون جدید پژوهش وفناوری این واحد بزرگ دانشگاهی  و جمعی از کارکنان و مدیران پژوهشی این حوزه در اتاق شورای واحد برگزار شد.

فیض بخش در سخنانی ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات و تلاش کارکنان این حوزه در طول مدت خدمت شان ،خواستار تلاش بیشتر و هدایت برنامه ها در راستای رسیدن به اهداف واحد تهران مرکزی  شد.

معاون پژوهشی واحد تهران مرکزی در ادامه با تاکید بر فعال سازی مراکز رشد در دانشکده های این واحد اظهار داشت: گسترش شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی فعالیت های پژوهشی از مهمترین اهداف این حوزه می باشد.

فیض بخش  اظهار داشت: رویکرد اصلی ما شناسایی پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در دانشکده های واحد تهران مرکزی می باشد که امیدوارم با در نظر گرفتن جایگاه واقعی این واحد بزرگ دانشگاهی در کشور  بتوانیم با تولیدات علمی و پژوهشی در سطح مجامع ملی و بین المللی بدرخشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز خرسندی  از حضور دکتر نوابخش در واحد تهران مرکزی  خاطرنشان کرد:دکتر نوابخش نه تنها به عنوان سرپرست واحد تهران مرکزی بلکه به عنوان رئیس استان نیز حامی ما هستند و این یک نقطه قوت بسیار خوب برای واحد تهران مرکزی محسوب می شود.

فیض بخش در ادامه با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های بالای واحد تهران مرکزی تصریح کرد:با شناختی که از این مجموعه دارم امیدوارم در آینده شاهد ارتقاء چشمگیر درحوزه پژوهشی باشیم.

معاون جدید پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی  با تاکید بر جایگاه مهم حوزه معاونت پژوهشی در دانشگاه از کارکنان این حوزه خواست:کلیه امور در دانشگاه باید با سرعت و دقت بیشتری انجام شود و از حالت ویترینی خارج شده و بسوی کارهای اجرایی روی بیاوریم. انتهای پیام /