سخنرانی عضو هیات علمی واحد تهران مرکزی در دانشگاه ورشو لهستان

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۴ کد : ۶۱۶ اخبار دانشگاه
سخنرانی عضو هیات علمی واحد تهران مرکزی در دانشگاه ورشو لهستان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در دهمین نشست بین المللی اقتصاد، در ورشو لهستان، مقاله خود را تحت عنوان "مطالعه ای در خصوص حق بیمه عمر با استفاده از تابع کاپولا: مطالعه موردی یک شرکت بیمه در ایران" بصورت سخنرانی ارائه نمود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، مقاله دکتر قدرت ا... امام وردی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد و حسابداری تهران مرکزی با عنوان " مطالعه ای در خصوص حق بیمه عمر با استفاده از تابع کاپولا: مطالعه موردی یک شرکت بیمه در ایران " در همایش بین المللی "The 10th annual conference-Warsaw International Economic Meeting 2015  " دانشگاه ورشو در کشور لهستان مورد پذیرش قرار گرفت و به صورت سخنرانی در تاریخ 12 جولای 2015 توسط ایشان ارائه گردید.

گفتنی است :این همایش به صورت سالانه با حضور تعدادی از اساتید، اقتصاددانان و پژوهشگران در حوزه اقتصاد از سراسر دنیا برگزار می­شود. برگزار کنندگان این همایش دانشگاه ورشو، بانک مرکزی لهستان و مرکز تحلیل های اقتصادی (CenEA) می باشند.

لازم به ذکر است حضور افراد به نام از دانشگاه های معتبر دنیا بعنوان سخنران اصلی از ویژگی های اصلی این همایش می باشد. از جمله این سخنرانان می توان به پروفسور Odd Stark از دانشگاه هاروارد، Elhanan Helpman از دانشگاه هاروارد و پروفسور John Van Reenen و پروفسور Gianmarco Ottavian از مدرسه اقتصادی لندن و ... اشاره نمود.