سخنرانی اساتید واحد تهران مرکزی در کنفرانس بین‌المللی شانگهای چین

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۳:۳۳ کد : ۶۳۴ اخبار دانشگاه
سخنرانی اساتید واحد تهران مرکزی در کنفرانس بین‌المللی شانگهای چین

دکتر پرستو پنجه شاهی و دکتر الهام رحمانی مفرد دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دانشکده زبانهای خارجی، گروه آموزشی زبان وادبیات آلمانی در کنفرانس بین المللی متخصصان و پژوهشگران زبان و ادبیات آلمانی در دانشگاه تونجی شانگهای چین موفق به ارائه مقالات علمی خود به صورت سخنرانی شدند .

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این سمینار پنجه شاهی با موضوع "بررسی تطبیقی نبرد پدر و پسر در حماسه های ایرانی و ژرمنی" و رحمانی مفرد در زمینه "ادبیات تطبیقی در حوضه اسطوره ها در حماسه های ایرانی و آلمانی"سخنرانی کردند .

گفتنی است : در این کنفرانس پنج نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و دانشگاه تهران از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

شایان ذکر است انجمن بین‌المللی زبان و ادبیات آلمانی سمیناری را با موضوع محوری« سنت و توسعه در زبان و ادبیات آلمانی» در شهریور ماه سال جاری در دانشگاه تونجی شانگهای برگزار کرد که در آن بیش از هزار نفر از متخصصان این رشته از سراسر دنیا شرکت داشتند و یافته های علمی و پژوهش های خود را در قالب سخنرانی و بحث در چهار گرایش آموزش، زبانشناسی، فرهنگ و ادبیات ارائه کردند. این سمینار هر پنج سال یک بار با رأی اعضاء در یکی از کشورهای فعال برگزار می‌شود . پیشینه این سمینار بسیار طولانی و به سالهای دهه پنجاه میلادی بازمی گردد.انتهای پیام/