عضو کمیسیون حقوق بشردر واحد تهران مرکزی : حقوق بشر یکی از مهمترین دغدغه ها و نیازهای جامعه آکادمیک به شمار می رود

۱۳ آبان ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۹ کد : ۶۹۰ اخبار دانشگاه

محمدحسین ساکت عضو کمیسیون حقوق بشر در نشست تخصصی حقوق بشر که در دانشکده اقتصاد و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد گفت : حقوق بشر یکی از مهمترین دغدغه ها و نیازهای جامعه آکادمیک به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ، نشست تخصصی حقوق بشر به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با حضور دکتر علی اسمعیل زاده رئیس دانشکده اقتصاد وحسابداری و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاهها برگزار شد.

بر اساس این گزارش : این نشست یک روزه که در راستای بهره مندی استادان ارجمند و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در این دانشکده برگزار گردید اساتید در حوزه های مختلف و مباحث مهم حقوق بشر به بحث و هم اندیشی پرداختند.

گفتنی است : مدرس ویژه این نشست دکتر محمدحسین ساکت عضو کمیسیون حقوق بشر ایران ضمن اشاره به مبحث حقوق بشر عنوان نمود که حقوق بشر یکی از مهمترین دغدغه ها و نیازهای جامعه آکادمیک به شمار می رود و لازم است اساتید به این مورد بیش از پیش توجه داشته باشند.انتهای پیام/