ارتقاء عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۲۳:۰۷ کد : ۷۰۶ اخبار دانشگاه

دکترعلی زارعی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر علی زارعی دارای مدرک دکتری تخصصی رشته مدیریت ورزشی از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی از سال 79به صورت تمام وقت به استخدام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درآمد و در حال حاضر نیز به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

از جمله فعالیت های علمی پژوهشی وی می توان به:حضور در 9 کنگره بین المللی ، دارای 13 عنوان مقاله ISI،تعداد 7 عنوان  مقاله علمی،اجرای3 طرح پژوهشی وسمینارها و کنگره های متعدد داخلی و خارجی اشاره کرد.

این گزارش حاکی است،زارعی فعالیت های متعددی در حوزه ورزش دارد که می توان به: عضویت وی در انجمن بین المللی جامعه شناسی ورزش(ISSA) در بلژیک وانجمن مطالعات اوقات فراغت (LSA) در انگلستان اشاره کرد.