مدیرگروه آموزشی تحصیلات تکمیلی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی: دانشجویان روشندل از استعدادها و توانایی های خاصی برخوردار می باشند

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۲۳:۰۸ کد : ۷۰۸ اخبار دانشگاه

دکتر مژگان سپاه منصور مدیر گروه آموزشی تحصیلات تکمیلی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اظهار داشت: دانشجویان روشندل از استعدادها وتوانایی های خاصی برخوردار می باشند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر مژگان سپاه منصور مدیر گروه آموزشی تحصیلات تکمیلی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درحاشیه مراسم ویژه روز جهانی "عصای سفید" که در واحد تهران مرکزی برگزار شد،در گفت و گو با خبرنگار واحد با تاکید بر اینکه روشندلان در زمینه های مختلف هنری، درسی و ... استعداد های خاصی دارند از مسئولین خواست که توجه به این قشر تنها مختص به یک روز خاصی در سال نباشد .

وی افزود: این دسته از دانشجویان باید شناسایی شوند و با برگزاری همایش ها ، سمینارها و نشست های تخصصی وکارگاههای آموزشی با هدف آموزش مهارتهای ویژه روشندلان، زمینه رشد و شکوفایی این عزیزان را در محل دانشگاه فراهم شود .

سپاه منصور در پایان تاکید داشت: نارسایی در بینایی نباید مانع رشد و شکوفایی روشندلان شود.

این گزارش حاکی است، در این مراسم دکتر سعیدی مشاور علمی سازمان آموزش کشور در سخنانی با تاکید بر اینکه جامعه ما نیازمند توسعه دانش عمومی نسبت به اقشار کم توان جسمی است خاطرنشان کرد: آموزش کودکان نیازمند حمایت خاص باید به سمت توانمند سازی حرکت کندو این هدف محقق نمی شود مگر با مشارکت برنامه ریزان دانشگاهی.

وی روزآمد سازی آموزش ها را برای روشندلان ضروری دانست و گفت:تفکیک اقشار نیازمند کمک های ویژه در مقاطع مختلف زندگی  از محیط مدرسه و دانشگاه تا سایر حوزه های زندگی باعث می شود آنها هیچ گاه از فرصت های برابری برخوردار نباشند.

سعیدی با نقد رویکرد منزوی سازی افزود: همه ما باید در کنار یکدیگر تعامل اجتماعی با همنوعان خود را یاد بگیریم.

بر اساس این گزارش،از ویژه برنامه های روز جهانی عصای سفید در واحد تهران مرکزی می توان به برپایی نمایشگاهی از فعالیت های روشندلان،معرفی پایگاه  ویژه فعالیت های علمی و فرهنگی روشندلان در دانشکده، نمایش فیلم با موضوع"فراگیر سازی"، سخنرانی دکتر سعیدی با موضوع فراگیر سازی –مبانی و فلسفه، مفرفی و تقدیر از روشندلان با رتبه برتر کنکور و... اشاره کرد.انتهای پیام/