اجرای مفاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

۲۸ مهر ۱۳۹۴ | ۲۲:۴۹ کد : ۷۱۸ اخبار دانشگاه

پروژه های  کسر از خدمت سربازی و حمایت مالی دانشجویان دکتری واحد تهران مرکزی

نشست صمیمانه ای در راستای اجرای مفاد تفاهم نامه فی مابین معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ  به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحدتهران مرکزی،سرهنگ ظفرچراغی رییس دفترتحقیقات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در این جلسه در سخنانی با اشاره به توانمندی های دفتر تحقیقات فاتب به تبیین نیازهای پژوهشی این مرکز پرداخت و گفت: دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد می توانند نیازهای پژوهشی فاتب را در قالب پروژه های کسر از خدمت سربازی انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: پس از تصویب پروژه در شورای پژوهشی فاتب، مجوز شروع طرح از طرف ستاد کل نیروهای مسلح صادر و پس از پایان طرح، دانشجو می توانداز 2 تا 12 ماه کسر در خدمت سربازی استفاده کند.

سرهنگ چراغی در ادامه تصریح کرد: هماهنگی های لازم قبل از اجرای طرح با مبادی مربوطه انجام و توضیحات لازم در اختیار محقق قرار می گیرد.

وی گفت: استادان دانشگاه و دانشجویان دکتری هم می توانند با انجام طرح های تحقیقاتی با موضوعات مورد نیاز فاتب از حمایت مالی و معنوی برخوردار شوند.

چراغی افزود: محورها و اولویت های کلی پژوهشی فاتب غیر صنعتی بوده و تاکید ما در حوزه علوم انسانی با رویکرد نظم و امنیت اجتماعی  می باشد.

این گزارش حاکی است، در ادامه این نشست سرهنگ  موسی عباسی در سخنانی با تاکید بر شناسایی ناهنجاری های روز تهران بزرگ افزود: پژوهشگران می بایست با توجه به نیاز سنجی های روز ما طرح  ها و پروژهای خود را انتخاب نمایند و برای هر طرح تحقیقاتی ناظری از طرف نیروی انتظامی معرفی می شود تا  در فرایند تحقیق حمایت نماید.

وی همچنین از حمایت مخترعین و ایده پردازان توسط دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اشاره کرد.

عباسی در خاتمه از چاپ مقالات علمی استادان و دانشجویان در فصلنامه علمی تخصصی با عنوان" دانش انتظامی پلیس پایتخت" خبر داد و گفت: فصلنامه مذکور با مجوز وزارت علوم می باشد و به زودی به درجه علمی پژوهشی ازتقاء می یابد.

بر اساس این گزارش،دکترعلیرضا فیض بخش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به چشم انداز واحد تهران مرکزی مبنی بر کیفی سازی و کاربردی کردن طرح ها و تحقیقات پژوهشی و همچنین بهره گیری از خرد جمعی اظهار داشت: با توجه به مفاد تفاهم نامه فی مابین و اجرای این تفاهم نامه فرصتی مناسبی برای دانشجویان و استادان این واحد بزرگ دانشگاهی است تا بتوانند با توجه به نیاز روز جامعه با نهادها و سازمانهای دیگر در راستای کاربردی شدن پروژه ها مشارکت داشته باشند.

وی گفت: هدف از این تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی و تحقیقاتی و فناوری در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به منظور بر طرف نمودن نیازهای متقابل می باشد.

فیض بخش افزود:پروژه های تحقیقاتی، تالیف و ترجمه کتب، اجرای پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری در ازای کسر خدمت سربازی جهت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری و با حمایت مالی جهت تحقیق استادان و دانشجویان  در این تفاهم نامه را  قابل اجرا دانست. انتهای پیام/