پذیرش مقاله مدیر کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درکنفرانس بین المللی علوم اجتماعی و علوم انسانی - کشور اسپانیا

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۵ کد : ۷۲۲ اخبار دانشگاه

مقایسه تطبیقی منطق الطیر"عطار" شاعر ایرانی با کمدی الهی "دانته" شاعر ایتالیایی عنوان مقاله دکتر لطیفه سلامت باویل استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی می باشد که در کنفرانس بین المللی  علوم اجتماعی  و علوم انسانی بارسلونا- اسپانیا پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر لطیفه سلامت باویل مدیر کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی، مقاله علمی خود را با عنوان: مقایسه تطبیقی منطق الطیر"عطار" شاعر ایرانی با کمدی الهی "دانته" شاعر ایتالیایی درکنفرانس بین المللی علوم اجتماعی و علوم انسانی که که از بیست و سوم تا بیست و پنجم ژوئن 2015 در دانشگاهUAB بارسلونا- اسپانیا برگزار شد به صورت سخنرانی ارائه داد.

دکتر سلامت باویل در چکیده مقاله خود گفته است:"عطار شاعر و عارف ایرانی در قرن ششم است که مهمترین اثر او به نام منطق الطیر یکی از برجسته ترین آثار عرفانی در ادبیات جهان و یک حماسه عرفانی محسوب می شود.این کتاب به بهترین بیان،رابطه خدا و خلق و دشواری های راه رسیدن به مقصد را توصیف می کند. و از جهت شیوه تلفیق داستان و از لحاظ نتیجه ای که از آن به دست می آید اهمیت خاص دارد.این اثر عطار با کتاب کمدی الهی اثر دانته ایتالیایی قابل مقایسه است. کمدی الهی بزرگترین شاهکار ادبیات و بهترین محصول ادبی و فکری قرون وسطی محسوب می شودکه در آن شاعر سفر خیالی خود به دوزخ،برزخ و بهشت را تعریف می کند و با مهارت بسیار داستان را به شیوه ای بیان می کند که گویی یک سفرنامه واقعی را شرح می دهد.این مقاله به بررسی تفاوت ها و مشابهت های موجود در کمدی الهی دانته و منطق الطیر عطار از نظر محتوا،شیوه روایت و نگارش  و زبان این دو اثر می پردازد و با نگاهی فراگیرسعی در تحقق این هدف ادبیات تطبیقی دارد که بررسی آثار هنری فرهنگ گوناگون،راهی برای درک ژرف تر همانندی آثار ادبی جهان است."

گفتنی است، دکتر لطیفه سلامت باویل استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی و مدیرکل آموزش این واحد بزرگ دانشگاهی است که دارای مدرک دکتری تخصصی زبان و ادبیات فارسی  می باشد که از سال79 همکاری خود را با دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی آغاز کرد.انتهای پیام/