رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی: پیاده روی بهترین فعالیت و طبیعی ترین ورزش در جهت کسب آمادگی جسمانی و روانی است

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۱ کد : ۷۲۴ اخبار دانشگاه

دکترفرشاد تجاری رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش در گفت وگویی خاطر نشان کرد: در دنیای امروز پیاده روی بهترین فعالیت و طبیعی ترین ورزش در جهت کسب آمادگی جسمانی و روانی است .

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکترفرشاد تجاری رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ضمن تبریک به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش به جامعه ورزشی و تمامی ورزش دوستان به ویژه ورزشکاران و قهرمانان واحد تهران مرکزی اظهار داشت :

هفته تربیت بدنی همه ساله از بیست وششم مهرماه تا دوم آبان ماه به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده هدایت و ارشاد جامعه به ورزش‏های همگانی برگزار می‏شود.

وی با تاکید بر اینکه ورزش و فعالیت بدنی در سلامت روان مؤثر است خاطرنشان کرد: اکثر مردم بر این موضوع واقفند که ورزش، بخش مهمی از نحوه زندگی است. ورزش منظم سلامت جسمی و عقلی را حفظ می کند و قادر است خطر پیدایش بیماری های مزمن را کاهش دهد و همچنین امید به بقا را افزایش دهد و کیفیت زندگی را در آینده بهبود می بخشد.

تجاری افزود: اگر ورزش را جزیی از برنامه روزمره خود بدانید، احتمالاً در خواهید یافت که انرژی بیشتری برای انجام فعالیت های روزانه معمول دارید.

رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی در ادامه خاطرنشان کرد:امــــروزه پــیــشــــرفــــت عــلـــوم و فــنـــاوری هـــا ســبـــب می گردد تا انسانها با اتکاء به تکنولوژی نوین، رفتارهای جدیدی را کسب نمایند. هرگونه تغییر جدید می تواند اثرات متفاوتی را در کلیه ابعاد زندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی و ... انسان به وجود آورد. اما از میان این عوامل آنهایی که در سلامتی انسان تاثیرگذار هستند از نقش ویژه ای برخوردارند. امروزه به دلیل گذر اپیدمیولوژیک یعنی جایگزینی بیماری های غیرواگیر به جای بیماری های واگیر به خاطر کنترل عوامل بیولوژیک از یک طرف و نقش رفتارهای ناهنجار بهداشتی و سبک زندگی و شیوه های تغذیه در افزایش میزان بیماری های غیرواگیردار از طرف دیگر، لزوم تغییر نگرش در مراقبت و بهداشت را با هدف حفظ و ارتقای سلامتی ایجاب می کند.

تجاری با اشاره به اینکه نقش بی تحرکی به عنوان یکی از عوامل اصلی در شیوع بیماری ها و بروز مرگ، حائز اهمیت می باشد افزود: با توجه به اینکه فعالیت فیزیکی مناسب می تواند تاثیر مهمی در پیشگیری از بروز بیماری ها، عوارض آنها و نهایتا مرگ و میر ناشی از آنها داشته باشد، بررسی متون و مقالات علمی در مورد ارتباط بیماری ها و فعالیت فیزیکی گویای این مطلب است که ورزش پیاده روی دارای تاثیرات مفیدی در زمینه پیشگیری از بیماری های مزمن و غیرواگیر می باشد.

وی تصریح کرد: در دنیای امروز پیاده روی بهترین فعالیت و طبیعی ترین ورزش در جهت کسب آمادگی جسمانی و روانی است. پیاده روی ورزش لذت بخش و کم خطری است که در دسترس همگان بوده و در همه جا و همه وقت امکان اجرای آن وجود دارد و مهمتر اینکه این ورزش یک فعالیت اجتماعی است که امکان ایجاد روابط دوستانه در آن بسیار زیاد است.