ترجمه و چاپ کتاب توسط عضو هیئت علمی واحد تهران مرکزی

۱۲ آبان ۱۳۹۴ | ۱۸:۲۳ کد : ۷۵۹ اخبار دانشگاه
ترجمه و چاپ کتاب توسط عضو هیئت علمی واحد تهران مرکزی

کتاب «ادبیات تطبیقی شرقی اسلامی» توسط دکتر زهرا خسروی دانشیار و عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات عرب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی  ترجمه و به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، کتاب ادبیات تطبیقی شرقی اسلامی دارای 7فصل ، 425 صفحه و در تیراژ  دو هزار نسخه  توسط دکتر زهرا خسروی ترجمه شده است .
در پیشگفتار این کتاب آمده است: در این کتاب موضوع ادبیات داستانی در میان ملت های مسلمان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. فصل نخست کتاب به موضوع پیدایش شعر داستانی در ادبیات اسلامی اختصاص یافته و به بحث درباره وجود شعردر ایران پیش از اسلام پرداخته است. در این فصل درباره جایگاه ایرانیان، دیرینگی فرهنگی – فکری آنان و نقش تاثیرگزار ایرانیان در ادبیات اسلامی سخن گفته شده است. فصل های پسین این کتاب موضوع شعر داستانی یا سخن گفته شده است. فصل های پسین این کتاب موضوع شعر داستانی یاداستانهای منظوم موجود در ادبیات اسلامی (فارسی، عربی و ترکی را در گونه های مختلف آن همچون حماسی، عاشقانه، صوفیانه، تعلیمی و .... در آثار شاعرانی همچون فردوسی، نظامی، فخرالدینی اسعد گرگانی، جامی، جلال الدین بلخی، عطار، سعدی و ... مورد تحلیل قرار داده و به بررسی مقایسه ای این آثار در ادبیات اسلامی پرداخته است. در فصل پایانی کتاب نیز پیرامون جایگاه ادبیات اسلامی در ادبیات جهان سخن گفته شده و ترجمههای این آثار به زبانهای اروپایی معرفی شده است.

گفتنی است : از این مولف و مترجم مقاله های متعددی در دائره المعارف بزرگ اسلامی ، دائره المعارف فرهنگ آثار و مجلات علمی- پژوهشی دانشگاهی  و سایر مجلات تخصصی به چاپ رسده است.انتهای پیام/