ورود هیاتی نروژی به تهران - آغاز اجرایی شدن موافقتنامه دانشگاههای اسلامی ونروژ

۱۶ آبان ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۸ کد : ۷۶۸ اخبار دانشگاه

هیات عالی رتبه علمی از دانشکده روزنامه‌نگاری دانشگاه اسلو نروژ روز گذشته برای انجام یک سفر هفت روزه و بررسی روند اجرایی و عملیاتی شدن موافقتنامه همکاری فی مابین دانشگاه های آزاد اسلامی و اسلو نروژ وارد تهران شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ارتباطات به نقل از واحد اطلاع‌رسانی کانون فرهنگ و رسانه، این هیات به دعوت دکتر سید وحید عقیلی رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به تهران آمده اند.

پروفسور هلگه رونینگ، پروفسور الیزابت آیده و پروفسور آرد کرومزیک از اعضای اصلی این هیات علمی هستند که در طول سفر خود به تهران درباره روند عملیاتی کردن موافقت نامه همکاری بین دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه و دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه اسلو نروژ که سال گذشته به امضا رسید بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

براساس این موافقتنامه قرار است دو دانشگاه در زمینه مبادله استاد و دانشجو، پروژه های مشترک علمی، پایان نامه های مشترک و برگزاری سمینارهای مشترک همکاری داشته باشند.

دیدار با آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر حمیدرضا میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهرداد نوابخش رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، ،دکتر سید وحید عقیلی رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه، سخنرانی در جمع اساتید و دانشجویان رشته ارتباطات و بازدید از امکان فرهنگی، گردشگری و تاریخی از دیگر برنامه های این هیات نروژی در سفر به کشورمان است.

همچنین این هیات قرار است ضمن بازدید از نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در حاشیه این نماشگاه با معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفت و گو کنند

دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه مهرماه ١٣٩٣ با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد و آغاز به کار کرد. این دانشکده هم اکنون در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می‌پذیرد.

این دانشکده در طول یکسال از فعالیت خود دستاوردها و ابتکارات جدیدی در بخش های مختلف داشته است که از جمله آن می توان به همایش سالانه آغاز سال تحصیلی با عنوان «مهرانه‌ فرهنگ و ارتباطات»، همایش سالانه نوروز با عنوان «بهارانه فرهنگ و ارتباطات»، همایش سالانه‌ «اهداء کتاب»، مراسم سالانه «دانشگاه و فرهنگ عاشورایی» و برگزاری مراسم‌ها و همایش‌های متنوع علمی و فرهنگی اشاره کرد.انتهای پیام/