انتصاب معاون برنامه ریزی وامور اقتصادی دانش بنیان در دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزی

۱۹ آبان ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۱ کد : ۷۸۱ اخبار دانشگاه

درحکمی ازسوی دکتر مهرداد نوابخش سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دکتر شعبانعلی صفری ثابت به عنوان معاون برنامه ریزی وامور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، جلسه معارفه دکتر شعبانعلی صفری ثابت به عنوان معاون برنامه ریزی وامور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور جمعی از معاونین ومدیران برگزار شد.

دکتر صفری ثابت عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و استادیار رشته ریاضی می باشد. ایشان پیش از این به عنوان مدیر گروه ریاضی ، رئیس دانشکده علوم پایه ، رئیس مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) و معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی واحد تهران مرکزی خدمات ارزنده  وشایان توجهی را ارائه نموده است.انتهای پیام/