تالیف کتاب توسط عضو هیات علمی واحد تهران مرکزی

۲۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۶ کد : ۸۰۲ اخبار دانشگاه

کتاب « آناتومی انسانی برای تربیت بدنی » عنوان کتابی است که توسط مقصود پیری عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی،" آناتومی انسانی برای تربیت بدنی "عنوان کتابی است که توسط مقصود پیری دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی و با همکاری دکترسیدعلی حسینی تهران در 12 فصل تالیف و به چاپ رسید.

از جمله موضوعات مطرح شده در این کتاب می توان به: ساختار آنا تومیکی،سلول و بافتهای مختلف تشکیل دهنده بدن،مفاصل،وضیعت آناتومیکی،اندام فوقانی، توراکس، و...اشاره کرد.

کتاب حاضر تلاش محدودی درجهت ایجاد بنیانی استوار در علم ورزش برای کلیه دست اندرکاران از جمله دانشجویان، مربیان و کارشناسان ورزش و غیره می باشد. ضمن اینکه در چاپ دوم کتاب حاضر فصلی پیرامون آناتومی غدد اضافه شده که با نگرش پیشرفت روز افزون علوم ورزشی در حیطه های متنوع و با عنایت به مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده است.انتهای پیام/