دریافت نشان برتر آموزش سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی توسط واحد تهران مرکزی

۲۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۷ کد : ۸۰۴ اخبار دانشگاه

نشان برتر آموزش یازدهمین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی به دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، این نشان برتر از سوی دکترپارت.دی.وریس رئیس انجمن بین المللی روابط عمومی (IPRA) در آیین افتتاحیه یازدهمین دوره این سمپوزیوم با حضور جمعی از مهمانان داخلی و خارجی به دکتر محمدرضا رسولی معاون دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه واحد تهران مرکزی اهدا شد.

نشان برتر آموزش به پاس راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته روابط عمومی بوده که دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه واحد تهران مرکزی با گذشت یک سال از فعالیت خود توانسته است دانشجویان علاقه‌مند را در این رشته جذب و تربیت کند.