در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد : اولین کارگاه شفاف سازی آیین نامه های تسهیلات تشویقی وکنفرانس های داخلی وخارجی

۲۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۸ کد : ۸۰۸ اخبار دانشگاه

به همت حوزه معاونت پژوهش و مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان واحد تهران مرکزی اولین کارگاه شفاف سازی آیین نامه های تسهیلات تشویقی و کنفرانس های خارجی و شناخت مجلات معتبر علمی ویژه استادان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، به همت حوزه معاونت پژوهش و مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان واحد تهران مرکزی اولین کارگاه  شفاف سازی آیین نامه های تسهیلات تشویقی و کنفرانس های خارجی و شناخت مجلات معتبر علمی ویژه استادان با حضور دکترمحمدرضا تنهایی مدیر کل امور پژوهشی به عنوان سخنران، مهتاب بیات به عنوان کارشناس این دوره و جمعی از استادان در دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی برگزار شد.

از جمله مطالب ارائه شده در این کارگاه  می توان به: چگونگی دسترسی به مجلات ISI ، مجلات خارجیISI، مجلات علمی --پژوهشی وزارتین، مجلات جعلی،مجلات برتر دنیا،نحوه استفاده از تسهیلات کنفرانس های خارجی ،آدرس دهی مقالات از طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی و... اشاره کرد.انتهای پیام/