حکم ریاست دکتر مهرداد نوابخش به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تایید شد

۲۷ آبان ۱۳۹۴ | ۲۳:۲۷ کد : ۸۱۱ اخبار دانشگاه

با رای اجماعی مثبت کمیسیون 5 نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم دکتر مهرداد نوابخش به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صادر شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر دانیالی مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده با رای اجماعی مثبت کمیسیون 5 نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکنون احکام 19 سرپرست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان تایید شده است.

مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «علاوه بر تایید احکام 16 سرپرست واحد مرکز استان دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون پنج نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر مهرداد نوابخش برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر عزیز جوانپور هروی برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و دکتر یدالله رجایی قاضلو برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، نیز موفق به کسب رای اعتماد اعضای "کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها" شدند.

وی اظهار کرد: این که تمامی روسای واحدهای معرفی شده از سوی میرزاده با رای اجماعی کمیسیون شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید شده‌اند نشان از دقت بررسی و انتخاب روسای واحد از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دارد.انتهای پیام/