بدمینتون بازان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مقام اول استان تهران را بدست آوردند

۱۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۸ کد : ۸۷۲ اخبار دانشگاه

مسابقات بدمینتون برادران دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ، در این دوره ازمسابقات 18 بدمینتون کار از استان تهران با هم به رقابت پرداختند، و در نهایت در بخش تیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مقام اول را کسب کرد ودانشگاه آزاد اسلامی واحدهای یادگار امام و واحد تهران جنوب به ترتیب مقام دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش،در این رویداد در بخش انفرادی 8 بازیکن به رقابت پرداختند و در نهایت ارسلان زرگان و علی اصغرآقاسی از واحد یادگار امام(ره) به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب کردند. همچنین حمیدبشیریان از واحد تهران مرکزی و امیررضاپور از واحد شهر قدس بصورت مشترک مقام سوم را بدست آوردند.

این گزارش حاکی است، در بخش دوبل مقام اول امیر قاسمی و محسن گیوریان از یادگار امام(ره) و تیم واحد تهران جنوب با ترکیب فرهاد سراج و سهند برازنده در جایگاه دوم قرار گرفتند.همچنین بهنام رحمانی و پارسا طائب از واحدتهران غرب به مقام سومی این دوره از مسابقات دست یافتند.

گفتنی است، برگزاری این مسابقات به نحو مطلوبی برگزار شد و اعضای تیم واحد تهران مرکزی آقایان:حمید رضا خانجانی، محمدعلی کریمی، وهاب طباطبائی ،حمیدرضابشیریان و سروش اسکندری به مربیگری دکتر حمید رضا عباسی مقدم و به سرپرستی رضا قاسمی در این دوره از مسابقات حضورداشته اند.