بدمینتون خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مقام اول استان تهران را بدست آوردند

۱۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۶ کد : ۸۷۴ اخبار دانشگاه

مسابقات بدمینتون خواهران دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ، در این دوره ازمسابقات بدمینتون خواهران که با حضور 7 تیم از دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با هم به رقابت پرداختندکه در بخش تیمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مقام اول را کسب کرد ودانشگاه  آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مقام دوم  و واحدهای یادگار امام  و تهران شمال مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش، در این رویداد در بخش انفرادی 19 نفر از بازیکنان به رقابت پرداختند و در نهایت زینب عبدالکریمی از واحد علوم ودارویی مقام اول ، حنان کبیری از واحد تهران جنوب مقاوم دوم و ساحل لشنی و نوشین دماوندی از واحد تهران جنوب و واحد تهران شمال مقام سوم را کسب کردند.