واحد تهران مرکزی برگزار کرد: برگزاری نشست علمی تخصصی با موضوع« عقلانیت و کارآمدی »

۲۸ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۲ کد : ۹۳۰ اخبار دانشگاه

نشست علمی تخصصی با موضوع"عقلانیت و کارآمدی" ویژه دانشجویان در دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، نشست  علمی تخصصی ویژه دانشجویان با موضوع عقلانیت و کارامدی به همراه پرسش و پاسخ در تاریخ 23 با سخنرانی دکتر خزایی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی واحد تهران مرکزی در دانشکده اقتصاد و حسابداری این واحد برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مباحثی در زمینه عقلانیت و کارآمدی مورد بحث و بررسی قرار گرفت، سپس جلسه پرسش و پاسخ انجام شد.

درخاتمه معاون فرهنگی و اجتماعی واحد در سخنانی به تشریح فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، تشویق دانشجویان در فعالتهای فرهنگی و قرآنی ، تشکیل کانونهای فرهنگی ،هنری ،مذهبی ،علمی و نشریات دانشجویی پرداخت. انتهای پیام/