حکم ریاست دکتر مهرداد نوابخش به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تایید شد

۲۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۸ کد : ۹۳۶ اخبار دانشگاه

دکتر حمید میرزاده رییس عالی دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی، ریاست دکتر مهرداد نوابخش را به عنوان رییس واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تایید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، با استناد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیته تعیین روسای دانشگاه رای اجماعی مثبت کمیسیون 5 نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم دکتر مهرداد نوابخش به عنوان رییس واحدتهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صادر شد.

این گزارش حاکی است، دکتر مهرداد نوابخش با مدرک دکتری تخصصی رشته جامعه شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی حقوقی سیاسی از دانشگاه نانت فرانسه به عنوان استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران می باشند.

از جمله فعالیت های اجرایی و تاثیر گذار دکتر مهرداد نوابخش در دانشگاه آزاد اسلامی می توان به : مدیرگروه، رییس دانشکده ،معاون پژوهشی، رییس واحد آشتیان،رییس واحد اراک، معاون آموزشی- دانشجویی ،معاون اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات تهران، رییس منطقه 12، معاون هماهنگی استان تهران ،مشاور رییس عالی دانشگاه   اشاره کرد.

گفتنی است، از 14 تیرماه سال جاری نیز سرپرستی واحدتهران مرکزی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به دکتر نوابخش واگذار شد. انتهای پیام/