در همایش پژوهش استانی از رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تقدیر شد

۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۵ کد : ۹۳۹ اخبار دانشگاه

"شاخص و مدلهای موثر هویت در توسعه پایدار شهری "عنوان طرح کاربردی دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی می باشد که در همایش پژوهش استانی پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی واحدتهران مرکزی، از دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در همایش پژوهش استانی با محوریت پژوهش و فناوری ، عزم ملی و رویکرد جهانی به جهت ارائه طرح کاربردی خود با عنوان :شاخص و مدلهای موثر هویت در توسعه پایدار شهری- نمونه موردی شهرتهران  به عنوان پژوهشگر برتر تقدیر شد.

بر اساس این گزارش از جمله فعالیت های علمی وپژوهشی دکتر نوابخش می توان به بیش از صد مقاله علمی پژوهشی ، ISI ، 15 کتاب تخصصی  و... اشاره کرد.

این گزارش حاکی است، سیدحسین هاشمی در همایش پژوهش استانی که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به اهمیت پژوهش در حوزه علوم مختلف گفت:‌در کار پژوهش تاخیر توجیهی ندارد به خصوص در حوزه علوم تکنولوژیک باید لحظه به لحظه با علم روز جلو برویم.

استاندار تهران با بیان اینکه انسان به عنوان خلیفه الله با پژوهش می تواند ذره ای از قدرت مطلق خداوند را بیابد تصریح کرد: در موفقیت ها باید شکرگذار خداوند باشیم تا این فرصت خدادادی را که در اختیار ذات مقدس و مطلق خداوند تبارک و تعالی است توانسته ایم به منصه ظهور بگذاریم موضوعی که خود غربی ها نیز آن را می پذیرند.

از محورهای این همایش می توان به: ترویج فرهنگ و ارتقاء منزلت و جایگاه پژوهش و فناوری، معرفی توانمندی های پژوهشی –فناوری و نوآوری استان، تبیین وضیعت موجود پژوهش و فناوری و روندها و آینده در استان، توسعه و تقویت زمینه همکاری حوزه های سازمانها و صنایع با پژوهش و فناوری، شناسایی و عرضه یافته های برتر پژوهش و فناوری ، تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران برگزیده  استان اشاره کرد.انتهای پیام/