رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در دهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نخبگان برتر : دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در حال حاضر در جوامع علمی دنیا نقش آفرینی می کنند

۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۲۲:۰۲ کد : ۹۴۱ اخبار دانشگاه

دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نخبگان برتر واحد تهران مرکزی اظهار داشت: دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در حال حاضر در جوامع علمی دنیا نقش آفرینی می کنند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، نوابخش در جمع پژوهشگران، نخبگان مخترعین این واحد بزرگ دانشگاهی در سخنانی اذعان داشت: واحد تهران مرکزی از بزرگترین دانشگاههای حضوری در کشور است .

وی با بیان اینکه دانشگاه اعتبار هر کشور است گفت: اعضاء هیئت علمی سرمایه های اصلی هر دانشگاه می باشند و در حال حاضر واحد تهران مرکزی به جهت داشتن یکهزار و 400 عضو هیئت علمی برجسته و متخصص در رشته های علوم انسانی، هنر و معماری ، فنی و مهندسی ، علوم پایه و ... بزرگترین واحد دانشگاهی در ایران است.

نوابخش در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از تفکر و تلاش جمعی مسئولین و مدیران اسبق این واحد دانشگاهی  تصریح کرد: امروز واحد تهران مرکزی با داشتن 200 رشته در مقطع دکتری به سمت کیفی سازی حرکتی رو به رشد دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه با تاکید بر گسترش اقتصاد دانش بنیان  از پژوهشگران و نخبگان حاضر در جلسه خواست تا  درکاربردی کردن مقالات ISI و طرح های تحقیقاتی تلاش بیشتری نمایند. وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر در تولید علم به ویژه در حوزه علوم انسانی موفق عمل کرده است .

بر اساس این گزارش دکتر علیرضا فیض بخش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در این مراسم در سخنانی به صورت اجمالی گزارشی از فعالیت های این حوزه را در    4ماه تصدی خود به عنوان سکاندار پژوهش واحد تهران مرکزی تشریح کرد و گفت: در خصوص شرکت های دانش بنیان اقدامات گسترده ای بعمل آمد و 12 شرکت دانش بنیان با رشد بالایی  به تصویب رسید. وی افزود: این شرکت ها در عرصه های مختلف علوم فعالیت دارند که از جمله آنها می توان به شرکت های مشاوره ای، دارویی، فنی و مهندسی اشاره کرد.

فیض بخش در خصوص رشد مجلات و مقالات علمی  اذعان داشت: در 4 ماه گذشته تهران مرکزی در زمینه مجلات وزارتین با رشد 15درصدی ، مقالات علمی با رشد 23 درصدی و مقالات پژوهشی  با رشد 7 درصدی برخوردار بوده است.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی در ادامه  در خصوص بهینه سازی کتابخانه های این واحد بزرگ دانشگاهی افزود: همچنین در این مدت کوتاه 8 هزار عنوان کتاب فارسی، دوهزار300 عنوان کتاب لاتین و 15 هزار عنوان  EBOOK در اختیار  دانشجویان  قرار گرفت.

وی  در بخش دیگری از سخنان خود از راه اندازی اولین مرکز رشد در این واحد بزرگ دانشگاهی خبر داد و گفت: این واحد دانشگاهی 40 انجمن دانشجویی فعال دارد و همچنین در بازسازی و نوسازی پارک علم و فناوری  اقداماتی انجام داده است و پیشرفت های بسیار خوبی حاصل شده است.

وی ، انعقاد 14 تفاهم نامه با موسسات مختلف و اجرایی کردن تفاهم نامه  با ناجا ، جذب اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان با رشد 5/2 درصدی ،افزایش و تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها ، کتب تالیفی، سایت، کتب ترجمه شده، طرح های پژوهشی داخلی و برون دانشگاهی، گسترش  IT، شبکه اینترنت، گسترش تجهیزات کمک آموزشی  و ... را از دیگر دستاوردهای این حوزه بر شمرد.

فیض بخش در خاتمه از احداث مرکز شفای غرب استان تهران با همکاری واحد تهران مرکزی خبر داد و گفت: مجوز ساخت پارک علم و فناوری مرکز شفای غرب استان تهران واقع در مرکز گرمدره گرفته شد و با همکاری حوزه معاونت عمران دانشگاه آزاد اسلامی در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.

این گزارش حاکی است، دکتر کریم زارع رییس باشگاه  نخبگان و پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی  اظهار داشت: تهران مرکزی قلب دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاههای کشور و خاورمیانه است .

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ثمره انقلاب اسلامی است خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام (ره) می باشد  که در حال حاضر شهرت جهانی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بخشنامه جدید ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اذعان داشت: بر اساس این بخشنامه محدودیت سنی تقلیل یافت .

وی با تاسی به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه از مهاجرت ناخواسته نخبگان جلوگیری شود تصریح کرد: باشگاه پژوهشگران جوان  و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر با 61هزارو 750 عضو بازوی پرتوان دانشگاه آزاد اسلامی است. وی تاکید داشت: هم اعضاء هیئت علمی و هم دانشجویان باید تفکر کارآفرینی داشته باشند تا بتوانیم تولیدات علمی را  به سمت تجاری سازی سوق دهیم.

در ادامه این مراسم ، دکتر داود ثمری مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه پژوهش یک فرآیند پیوسته است تصریح کرد: برای رسیدن به دستاوردهای نوین جهانی لازم است  به پژوهش و تحقیق توجه ویژه ای داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل علم به ثروت  می باشدگفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بخش تولیدات علمی رتبه بالایی دارد ولیکن باید تلاش نماییم تا در زمینه تکنولوژی و دستیابی به فناوری نیز به استاندارد جهانی دست یابیم.

مدیر کل ارتباط باصنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:  با کسب مجوز جهت راه اندازی پارک های فناوری و مراکز رشد، در عرصه پژوهش و فناوری روزهای خوبی را  با همکاری استادان و دانشجویان نخبه و پژوهشگر دانشگاه پیش رو خواهیم داشت.

در بخش دیگر این مراسم  دکتر فرخی  عضو هیئت علمی و استاد  برجسته و پیش کسوت دانشکده علوم پایه واحد تهران مرکزی به عنوان سخنران ویژه این مراسم در سخنانی تاکید داشت: دانشگاهی که پژوهش در آن نباشد دانشگاهی بی تحرک و مرده است .

وی با اشاره به اینکه از سال 1362 با  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی همکاری می نماید افزود: واحد تهران مرکزی توجه ویژه ای به نخبگان و پژوهشگران دارد و در بخش تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها همت عالی داشته است.

این استاد پیشکسوت در بخش دیگر سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره استاد دکتر محمود حسابی اظهار داشت: من از شاگردان نسل هفتم بنیانگذار فیزیک ایران " دکتر محمود حسابی" هستم.

وی تاکید داشت: وقتی سخن از دانش می آید باید از پیشگامان و پیشکسوتان علم در سرزمین مان یاد کنیم. و چه بسیار نیکو که در چنین روزی که مصادف است با تجلیل از  پژوهشگران و دانش دوستان.

گفتنی است، در دهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نخبگان برتر تهران مرکزی  از  12 استاد  ، 9 دانشجو، یک کارمند، 3 تیم ، یک انجمن و یک عضو باشگاه پژوهشگران جوان تجلیل شد.انتهای پیام /